Επικοινωνήστε μαζί μας

Joyroom S-CL020A13 USB-C to Lightning Cable 20W Λευκό 1.2m

S-CL020A13

Νέο προϊόν

Η ασφαλής και γρήγορη φόρτιση του smartphone ή του tablet σας παρέχεται από το καλώδιο USB C - Lightning Joyroom S-CL020A13. Ταυτόχρονα, μπορεί να τροφοδοτήσει μια φορητή συσκευή (έως 20 W) και να μεταφέρει δεδομένα (έως 480 Mbps).

4,90 €

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το καλώδιο έχει ενσωματωμένο έξυπνο τσιπ που θα ρυθμίζει αυτόματα το ρεύμα και την ισχύ. Η ένδειξη LED στο βύσμα θα σας ενημερώσει πότε έχει ξεκινήσει η διαδικασία φόρτισης. Είναι επίσης μια βολική λύση τη νύχτα - σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το καλώδιο στο γραφείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το καλώδιο USB C - Lightning είναι κατασκευασμένο από TPE - ένα υλικό που είναι ευχάριστο στην αφή και πολύ εύκαμπτο.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του καλωδίου USB C - Lightning με ισχύ 20 W Joyroom S-CL020A13:

Φροντίζει για γρήγορη και ασφαλή φόρτιση. Μπορεί να τροφοδοτήσει συμβατές συσκευές με ισχύ έως και 20 W Ξέρετε πάντα πότε έχει ξεκινήσει η φόρτιση. Η ένδειξη LED διευκολύνει επίσης την εύρεση του καλωδίου τη νύχτα Εξασφαλίζει ανθεκτικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το καλώδιο έχει παχύτερη πλέξη από εύκαμπτο υλικό TPE Η διαδικασία φόρτισης είναι γρήγορη και σταθερή - χάρη στον πυρήνα από κονσερβοποιημένο χαλκό υψηλής ποιότητας Αντέχει ακόμη και σε επαναλαμβανόμενες κάμψεις. Η ενισχυμένη σύνδεση μεταξύ του βύσματος και του καλωδίου σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάμψη και σπάσιμο

Προσδιορισμός:

Κατασκευαστής: Joyroom

Μοντέλο: S-CL020A13

Συνδέσεις: USB-C

Αστραπή Υποστηριζόμενες λειτουργίες: φόρτιση, μετάδοση δεδομένων

Ισχύς: έως 20 W Μήκος: 1,2μ

Ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων: 480 Mbps

Υλικό: TPE Λευκό χρώμα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΧρώμαΛευκό
Τύπος Σύνδεσης ΚαλωδίουUSB-C to Lightning
ΜήκοςΑπό 1 - 1,9 Μέτρα

Αξεσουάρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Original Καλώδιο φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων Samsung. USB 2.0 σε USB Type-C καλώδιο. Αποκτήστε γρήγορη μεταφορά δεδομένων και φορτίστε με ασφάλεια την συσκευή σας. Είναι συμβατό με συσκευές που διαθέτουν υποδοχή Type-C.

3,90 €

Original Καλώδιο φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων Samsung. USB 2.0 σε USB Type-C καλώδιο. Αποκτήστε γρήγορη μεταφορά δεδομένων και φορτίστε με ασφάλεια την συσκευή σας. Είναι συμβατό με συσκευές που διαθέτουν υποδοχή Type-C.

3,90 €

Καλώδιο με ακροδέκτη micro USB σε λευκό χρώμα. Είναι κατάλληλο για τη φόρτιση συσκευών με θύρα micro USB, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets, MP3 players και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

2,90 €

Καλώδιο φόρτισης κινητών και τάμπλετ με 4 βύσματα, 1 Micro USB, 2 Lighting και 1 Type-C.

7,90 €

Καλώδιο της εταιρείας Joyroom με ακροδέκτες USB-C και USB-A για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 3A. Μήκος 1μ

2,90 €

Καλώδιο της εταιρείας Joyroom με ακροδέκτες USB-C και USB-A για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 3A.Μήκος: 2m Έκδοση USB: USB 2.0

2,90 €

Original Καλώδιο της εταιρείας Apple με ακροδέκτες USB-C και lightning για τη φόρτιση του iPhone σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή.

21,90 €

Αυτό το καλώδιο του ενός μέτρου συνδέει το iPhone, το iPad ή το iPod σας με υποδοχή Lightning στη θύρα USB του υπολογιστή σας για συγχρονισμό και φόρτιση. Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε στο Apple USB Power Adapter για εύκολη φόρτιση σε πρίζα.

16,90 €

Αυτό το καλώδιο MX0K2ZM/A σας επιτρέπει να συνδέεται το iPhone, iPad, ή iPod υποδοχής lightning μέσω της USB-C θύρας του υπολογιστή σας για συγχρονισμό δεδομένων ή φόρτιση. Κατάλληλο για φορτιστές 8W, 20W, 29W, 30W, 61W, 87W και 96W. Συμβατό και με Thunderbolt 3.

23,90 €

Καλώδιο Apple κατάλληλο για συγχρονισμό/μεταφορά δεδομένων αλλά και για γρήγορη φόρτιση της συσκευής σας.

23,90 €

Lightning καλώδιο της εταιρίας Dudao που συνδέει την Apple συσκευή με υποδοχή Lightning στη θύρα USB του υπολογιστή ή του φορτιστή για συγχρονισμό και φόρτιση.Με μήκος 1m, είναι αρκετά επαρκές για τον ταυτόχρονο χειρισμό της συσκευής κατά την φόρτιστη της, ακόμα και αν ο φορτιστής δεν είναι δίπλα σε αυτή.

2,90 €

Lightning καλώδιο της εταιρίας Dudao που συνδέει την Apple συσκευή με υποδοχή Lightning στη θύρα USB του υπολογιστή ή του φορτιστή για συγχρονισμό και φόρτιση.Το μήκος των 2m, επαρκεί πλήρως για τις περιπτώσεις που η πρίζα δεν είναι δίπλα στον φορτιστή και χρειάζεται να υπάρχει ταυτόχρονος χειρισμός της συσκευής κατά την φόρτιση.

3,90 €

Αντάπτορας για σύνδεση ηχείων ή ακουστικών με ένα βύσμα 2.5mm σε συσκευή με 3.5mm.

3,90 €

Το Baseus Cafule USB-A to Lightning εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 2A και με σχεδιασμό Nylon Braided αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους και είναι ένα ανθεκτικό στην χρήση και στα τραβήγματα καλώδιο. Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζει τα χρήματά του και είναι ποιοτική κατασκευή.

4,50 €

Καλώδιο της εταιρείας Joyroom με ακροδέκτες USB-C και USB-A για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 3A. Μήκος 1μ

2,90 €

Ο διαχωριστής ακουστικών UGREEN AV134, σάς επιτρέπει να συνδέσετε ταυτόχρονα 2 ζεύγη ακουστικών ή ηχείων σε μία mini υποδοχή 3,5 mm στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

4,90 €

Αντάπτορας για σύνδεση καλωδίου Type-C σε θύρα lightning(iPhone ή iPad).Επιτρέπει τη φόρτωση και τη μετάδοση δεδομένων. Συμβατό με smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές κ.λπ. εξοπλισμένο με υποδοχή τύπου C.

3,90 €

Καλώδιο της εταιρείας Joyroom. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση και στα τραβήγματα. Καλώδιο γρήγορης φόρτισης Joyroom με υποδοχές USB Type C – USB Type C έως 60 W, μήκους 2 m – μαύρο (S-2030N1-60)Μήκος: 2m Έκδοση USB: USB 2.0

5,90 €

Καλώδιο της εταιρείας Joyroom Εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 3A. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση και στα τραβήγματα.Μήκος: 3m Έκδοση USB: USB 2.0

4,90 €

Lightning καλώδιο XO NB103 που συνδέει την Apple συσκευή με υποδοχή Lightning στη θύρα USB του υπολογιστή ή του φορτιστή για συγχρονισμό και φόρτιση. Το μήκος των 2m, επαρκεί πλήρως για τις περιπτώσεις που η πρίζα δεν είναι δίπλα στον φορτιστή και χρειάζεται να υπάρχει ταυτόχρονος χειρισμός της συσκευής κατά την φόρτιση.

3,90 €

Καλώδιο Φόρτισης και Μεταφοράς Δεδομένων USB σε Lightning από την Baseus. Το Baseus Superior Charging Data Cable εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 2.4A και το καθιστά απαραίτητο καλώδιο για να έχετε γρήγορη και ασφαλή φόρτιση της μπαταρίας, όπου κι αν βρίσκεστε. 

3,90 €

Lightning καλώδιο της εταιρίας Joyroom. Το μήκος των 2m, επαρκεί πλήρως για τις περιπτώσεις που η πρίζα δεν είναι δίπλα στον φορτιστή και χρειάζεται να υπάρχει ταυτόχρονος χειρισμός της συσκευής κατά την φόρτιση.

3,90 €

Lightning καλώδιο της εταιρίας Joyroom. Το μήκος των 2m, επαρκεί πλήρως για τις περιπτώσεις που η πρίζα δεν είναι δίπλα στον φορτιστή και χρειάζεται να υπάρχει ταυτόχρονος χειρισμός της συσκευής κατά την φόρτιση.Αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους και είναι ένα ανθεκτικό στην χρήση και στα τραβήγματα.

4,90 €

Lightning καλώδιο της εταιρίας Joyroom. Το μήκος των 1.2m, επαρκεί πλήρως για τις περιπτώσεις που η πρίζα δεν είναι δίπλα στον φορτιστή και χρειάζεται να υπάρχει ταυτόχρονος χειρισμός της συσκευής κατά την φόρτιση.Αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους και είναι ένα ανθεκτικό στην χρήση και στα τραβήγματα.

3,90 €

Lightning καλώδιο της εταιρίας Joyroom. Το μήκος των 1.2m, επαρκεί πλήρως για τις περιπτώσεις που η πρίζα δεν είναι δίπλα στον φορτιστή και χρειάζεται να υπάρχει ταυτόχρονος χειρισμός της συσκευής κατά την φόρτιση.Αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους και είναι ένα ανθεκτικό στην χρήση και στα τραβήγματα.

3,90 €

Καλώδιο Φόρτισης και Μεταφοράς Δεδομένων Type-C σε Lightning από την Baseus. Το Baseus High Density Fast Charging Data Cable εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 20W και το καθιστά απαραίτητο καλώδιο για να έχετε γρήγορη και ασφαλή φόρτιση της μπαταρίας, όπου κι αν βρίσκεστε. 

7,90 €

Lightning καλώδιο της εταιρίας Joyroom. Με μήκος 1.2m, είναι αρκετά επαρκές για τον ταυτόχρονο χειρισμό της συσκευής κατά την φόρτιστη της, ακόμα και αν ο φορτιστής δεν είναι δίπλα σε αυτή.Αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους και είναι ένα ανθεκτικό στην χρήση και στα τραβήγματα.

3,90 €

Καλώδιο της εταιρίας Borofone που συνδέει την συσκευή με υποδοχή type-c στη θύρα USB του υπολογιστή ή του φορτιστή για συγχρονισμό και φόρτιση. Με μήκος 1m, είναι αρκετά επαρκές για τον ταυτόχρονο χειρισμό της συσκευής κατά την φόρτιστη της, ακόμα και αν ο φορτιστής δεν είναι δίπλα σε αυτή.

2,90 €

Καλώδιο της εταιρίας Borofone που συνδέει την συσκευή με υποδοχή type-c στη θύρα USB του υπολογιστή ή του φορτιστή για συγχρονισμό και φόρτιση. Με μήκος 3m, είναι αρκετά επαρκές για τον ταυτόχρονο χειρισμό της συσκευής κατά την φόρτιστη της, ακόμα και αν ο φορτιστής δεν είναι δίπλα σε αυτή.

4,90 €

Καλώδιο της εταιρίας Borofone που συνδέει την συσκευή με υποδοχή type-c στη θύρα USB του υπολογιστή ή του φορτιστή για συγχρονισμό και φόρτιση. Με μήκος 2m, είναι αρκετά επαρκές για τον ταυτόχρονο χειρισμό της συσκευής κατά την φόρτιστη της, ακόμα και αν ο φορτιστής δεν είναι δίπλα σε αυτή.

3,90 €

Επάνω