Επικοινωνήστε μαζί μας

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Μαύρα BHR4272GL

BHR4272GL

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αακουστικά Mi True Wireless Earbuds Basic 2 με ασύρματη σύνδεση, εργονομικό σχεδιασμό και αυτόματο pairing. Συμβατά με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. (Δεν περιλαμβάνεται φορτιστής).

21,90 €

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 απευθύνονται σε όσους ψάχνουν ασύρματα ακουστικά με αξιόπιστη απόδοση και προσιτή τιμή. Είναι μια καλή επιλογή για ανθρώπους που αναζητούν ακουστικά για καθημερινή χρήση όπως ακρόαση μουσικής και τηλεφωνικές κλήσεις. Επιπλέον, τα earbuds είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση, έχουν καλή ποιότητα ήχου και προσφέρουν αρκετές ώρες χρήσης με μια φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα earbuds είναι συμβατά με πολλές συσκευές, όπως smartphone, tablet και laptop, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική ή να παρακολουθούν βίντεο χωρίς να ενοχλούν τους γύρω τους.

Συμβατά με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. (Δεν περιλαμβάνεται φορτιστής)

Πραγματοποιήστε άνετες κλήσεις

Τα Mi True Wireless Earbuds Basic 2 σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική στερεοφωνικά και να κάνετε κλήσεις χωρίς ενοχλητικά καλώδια, προσφέροντας βελτιωμένη σταθερότητα, χάρη στο αναβαθμισμένο Bluetooth 5.0.

Εργονομικός σχεδιασμός

Τα ακουστικά είναι ελαφριά (βάρος μόλις 4,1 γραμμάρια το καθένα) ώστε να μην επιβαρύνουν καθόλου τα αυτιά σας. Διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει βολική και ασφαλή τοποθέτηση ακόμα και κατά την έντονη άσκηση.

Αυτόματο pairing

Αφού γίνει η εγκατάσταση, τα ακουστικά θα συνδεθούν αυτόματα στη συσκευή σας αμέσως μόλις τα βγάλετε από τη θήκη τους (αυτόματο pairing). Μάλιστα, όταν χρησιμοποιείτε το ένα μόνο ακουστικό, η σύνδεση της συσκευής θα αλλάξει αυτόματα (SingleEar Mode), χωρίς να χρειάζεται ξανά pairing.

Εύκολος έλεγχος

Ο έλεγχος γίνεται εύκολα μέσω ενός πλήκτρου, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν μουσική και κλήσεις με ευκολία, χωρίς να ανησυχούν πως θα τα ενεργοποιήσουν κατά λάθος. Επιπλέον, κάνοντας κλικ δύο φορές στο πλήκτρο θα ενεργοποιήσετε τον φωνητικό βοηθό για ό,τι χρειαστείτε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΧρώμαΜαύρο
Είδος ΑκουστικούEarbud
Αριθμός ακουστικώνΔιπλό
Τοποθέτηση Ακουστικού Earfin
Επιπλέον ΧαρακτηριστικάΘήκη Φόρτισης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Remax RB-T31 είναι in-ear bluetooth ακουστικό χωρίς καλώδιο. Με μία πλήρη φόρτιση το ακουστικό κρατάει έως και 4 ώρες χρόνου ομιλίας.Χρόνος Λειτουργίας: 4hrs Είδος: In-ear Δυνατότητες & Λειτουργίες: Sports

12,90 €

Τα ακουστικά JBL Tune 125BT απευθύνονται σε όσους αναζητούν ασύρματα ακουστικά με καλή ποιότητα ήχου και μικρό μέγεθος, κατάλληλα για καθημερινή χρήση και κινητότητα. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βαθύ, πλούσιο ήχο με εντυπωσιακό μπάσο και διαθέτουν τεχνολογία Pure Bass της JBL.

35,90 €

Τα ακουστικά JBL Tune 125BT απευθύνονται σε όσους αναζητούν ασύρματα ακουστικά με καλή ποιότητα ήχου και μικρό μέγεθος, κατάλληλα για καθημερινή χρήση και κινητότητα. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βαθύ, πλούσιο ήχο με εντυπωσιακό μπάσο και διαθέτουν τεχνολογία Pure Bass της JBL.

35,90 €

Τα earbud ασύρματα ακουστικά JBL Wave Flex συνδέονται με κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν Active Noise Cancellation (ANC) το οποίο μπλοκάρει τους εξωτερικούς θορύβους σε περιβάλλοντα όπως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ώστε να ακούτε καλύτερα τη μουσική ή τις κλήσεις σας. Συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης των ακουστικών.

59,90 €

Κομψά ακουστικά WM01 από την Baseus. Το αξεσουάρ είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά Bluetooth 5.3, η οποία επεκτείνει την απόσταση μετάδοσης σε 10 μέτρα και εξασφαλίζει άριστη ποιότητα ήχου. 

21,90 €

Τα in-ear ασύρματα ακουστικά Dudao U18pro συνδέονται με κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης των ακουστικών.

23,90 €

Το XO BE27 είναι ένα ακουστικό bluetooth με βολικό κουτί φόρτισης.Χρησιμοποιείται για συνομιλία και ακρόαση μουσικής. Χάρη στο βολικό κλιπ,μπορούμε να το έχουμε πάντα στο χέρι, αρκεί να το στερεώσουμε στα ρούχα.

21,90 €

Τα ακουστικά JBL Tune 215BT απευθύνονται σε όσους αναζητούν ασύρματα ακουστικά με καλή ποιότητα ήχου και μικρό μέγεθος, κατάλληλα για καθημερινή χρήση και κινητότητα. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βαθύ, πλούσιο ήχο με εντυπωσιακό μπάσο και διαθέτουν τεχνολογία Pure Bass της JBL.

32,90 €

Τα νέα ασύρματα Bluetooth ακουστικά τύπου Earbuds είναι ένα προϊόν που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις και να ακούτε μουσική ενώ μετακινείστε. Εφαρμόζει με άνεση στο αυτί σας και μπορείτε να λαμβάνετε ή να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να κρατάτε το κινητό στο χέρια σας και χωρίς την παρουσία καλωδίων! Ιδανικό για...

16,90 €

Τα in-ear ασύρματα ακουστικά maXlife συνδέονται με κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης των ακουστικών.

21,90 €

Επάνω